Fysioterapia

klar39

Monia ihmisiä vaivaa toistuva selkäkipu, nivelkipu, jännitystilat käsivarsissa, olkapäissä ja niskassa ja ehkä huimaus tai päänsärky. Suurin osa ihmisistä valitettavasti tottuu elämään ongelmiensa kanssa – siitä huolimatta että apua on saatavissa.

Fysioterapia voi auttaa sinua pääsemään eroon näistä ongelmista. Fysioterapia on tehokas hoitomuoto jossa keskitytään kehon tuki- ja liikuntaelinten toiminnallisten häiriöiden tutkimiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Meiltä löydät monta terveydenhuollon ammattilaista jotka menestyksellisesti hoitavat tämän tyyppisiä kipuja ja vammoja. Alkututkimus auttaa meitä selvittämään kivun aiheuttavan ongelman ja kivun syyt, sekä sulkemaan pois muut diagnoosit. Tämän jälkeen laadimme yksilöllisen hoito-suunnitelman. Hoitosuunnitelma sisältää fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa sekä erilaisia liikeharjoituksia ja fysikaalisia hoitoja, kaikki suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarpeen vaatiessa teemme myös kotikäyntejä esim. Kelan vaikeavammaisille kuntoutujille sekä myös muille liikuntarajoitteisille tai vanhuksille.

Emme usko ainoastaan yhteen hoitomuotoon. Tämän takia osaavaa henkilökuntaamme jatkokoulutetaan jatkuvasti eri fysioterpeuttisissa hoitomuodoissa, sekä manuaalisessa että fysikaalisessa hoidossa. Tämän teemme koko ajan pysyäksemme ajan tasalla tutkimusten edistysaskelien kanssa – ja voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman monipuoliset palvelut.  Eurofysiossa voit aina odottaa henkilökohtaista kohtaamista ja laajaa osaamista!

Voit tulla meille lääkärin lähetteen kanssa tai ilman! Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja KELA - korvauksen, vähennämme maksun yhteydessä KELA - korvauksen joten sinun ei itse tarvitse hakea KELA - korvausta. Helppoa ja vaivatonta!

Varaa aika puhelimitse 06 - 3177020, tai nettivarauksemme kautta!

Onko sinulla kysymyksiä liittyen fysioterapiaan? Ota yhteyttä puhelimitse 06 - 317 7020 tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi


Hinnasto alkaen 01.10.2014

                                                Ilman lähetettä                                         Lähetteellä

30 min.                                         40,00€                                                       34,00€

45 min.                                         51,00€                                                       43,00€

60 min.                                         72,00€                                                       61,00€

Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja KELA korvaukseen. Vähennämme KELA:n osuuden maksun yhteydessä, eikä sinun itse tarvitse täyttää korvaushakemusta. Helppoa ja vaivatonta!

Peruuttamattomasta ajasta perimme 35,00€, ajan peruutus viimeistään vuorokausi ennen varattua aikaa!

img 4886

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anilogo