Tukipohjalliset

           
                   
Tiesitkö että otat jopa 15 000 askeletta päivittäin? Elinaikanasi tulet siis ottamaan miljoonia askelia. Jalat ovat kehon tukipilarit – ja miten hoidat niitä vaikuttaa koko vartaloon. Tutkimukset osoittavat että yli 70 prosenttia väestöstä kärsii erilaisista jalkojen virheasennoista.  Ne aiheuttavat kipua monessa vartalon osassa, esimerkiksi jaloissa, selässä, polvissa, lantiossa ja hartioissa. Virheasennot voivat sen lisäksi johtaa urheiluvammoihin kuten penikkatautiin.

Näiden virheasentojen korjaaminen ajoissa on tärkeätä. Tarjoamme jalka- ja kävelyanalyyseja sekä neuvontaa siihen, miten sinun tulee liikkua. Laadimme harjoitusohjelmia ja teemme myös henkilökohtaisia tukipohjallisia tarpeen vaatiessa. Tukipohjallinen estää jalkaholvin laskeutumisen ja korjaa mahdollisia virheliikkeitä.

Käytämme aktiivisia tuki- ja kengänpohjallisia - ei passiivisia. Meidän tukipohjallisemme aktivoivat jalkojen lihaksia, jotka ovat tärkeitä jäljellä olevia käveltäviä tuhansia kilometrejä ajatellen. Pyrimme korjaamaan jalan virheenasentoja pohjalliisillamme, emme pyri muotoilemaan pohjallisia jalkapohjasi mukaan.

Katja Näsman on podiatrisen fysioterapian erikoiskoulutettu fysioterapeutti. Hän analysoi jalan toiminnallisia ongelmia, auttaa sinua löytämään
parhaat mahdolliset kengät ja valmista juuri sinun jalallesi sopivat tukipohjalliset ja harjoitusohjelmat. Jos et ole tyytyväinen tukipohjallisiin, voit varata ajan tukipohjallisten korjausta varten maksutta! katja   

Onko sinulla kysymyksiä liittyen tukipohjallisiin? Ota yhteyttä puhelimitse 06 - 317 7020 tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi!                                                        

Alaraajatutkimus 70€ + Yksilölliset tukipohjalliset 127€ (sis. alv 24%)

Ajanvaraus puhelimitse (puh. 06 -317 7020), tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi 

Footbalance medical