Ortopedinen manuaalinen terapia

klar51 kopiaMoni meistä kärsii erilaisista selkä-, niska- ja nivelvaivoista. Useista lääkärissä käynneistä huolimatta syytä kipuun ei ole voitu löytää. Tällaisissa vaikeissa tapauksissa ortopedinen manuaalinen fysioterapia voi olla ratkaisu.

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on kansainvälinen fysioterapian erikoisalue. Eurofysio on yksi harvoista yrityksistä Pohjanmaalla joka tarjoaa tämäntyyppistä hoitoa, asiantuntija Hannu Heikkilän aloitettua tiimissämme.

OMT-hoidossa kivun syyt määritellään tarkoin kliinisessä tutkimuksessa. Tämän jälkeen suoritetaan kipua lievittäviä, liikkuvuutta lisääviä sekä vahvistavia toimenpiteitä – hyvin eriytyneitä manuaalisia tekniikoita ja metodeja.

Legitimoidulla OMT-asiantuntijalla on laaja ja syvä pätevyys eri tyyppisten selkä-, nivel- sekä lihasvaivojen tutkimisessa ja hoidossa. Monessa tapauksessa vaivat johtuvat erilaisista hermostosairauksista kuten MS, reuma tai fyysiset vammat.

Tarjoamamme OMT-hoito on aina henkilökohtainen, joka tarkoittaa että se lähtee asiakkaan tarpeista. Tämän tyyppisen kivun eroon pääsemiseksi vaaditaan jatkuvaa kuntoutusta. Teemme henkilökohtaisen jälkihoidollisen harjoitusohjelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Onko sinulla kysymyksiä liittyen OMT - fysioterapiaan? Ota yhteyttä puhelimitse 06 - 317 7020 tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi 

Varaa aika puhelimitse puh. 06 - 317 7020 tai nettivarauksemme kautta!


Hinnasto alkaen 1.6.2013

anilogo


                                                 Ilman lähetettä                                         Lähetteellä

30 min.                                         40,00€                                                       34,00€

45 min.                                         51,00€                                                       43,00€

60 min.                                         72,00€                                                       61,00€
 

Lähetteellä tulevat asiakkaat ovat oikeutettuja KELA korvaukseen. Vähennämme KELA:n osuuden maksun yhteydessä, eikä sinun itse tarvitse täyttää korvaushakemusta. Helppoa ja vaivatonta!

Peruuttamattomasta ajasta perimme 35,00€, ajan peruutus viimeistään vuorokausi ennen varattua aikaa.