Fysiokimppa

klar14 kopiaHaluatko kohentaa elämänlaatuasi, kuntoasi tai lievittää fyysisiä vaivoja?
Siinä tapauksessa fysiokimppa on vaihtoehto sinulle!
Se on iloista ryhmäliikuntaa helpoin liikkein – ja se sopii kaikille.

Musiikilla on tärkeä osuus fysiokimpassa. Se antaa inspiraatiota ja saa aikaan iloa ryhmässä. Oikein valittu musiikki myös tukee liikkeitä ja helpottaa liikkumista. Pienien ryhmien ansiosta osallistujat saavat aina henkilökohtaista ohjausta fysioterapeutilta tai kuntohoitajalta.

Kuudenkymmenen minuutin pituisen jumpan aikana Sinun koko kehosi saa harjoitusta – lihakset, verenkierto- ja hengityselimet, selkäranka ja nivelet. Samalla koordinaatiokykysi ja tasapainosi paranee. Fysiokimpan avulla saavutat myös oikean ryhdin ja lihastasapainon.

Vaikutukset huomaat hetkessä! Tämän todistaa fysiokimpan suuri suosio. Moni aloittaneista, myös jatkavat. Niin myös Sinä!

Syksyn 2013 fysiokimpat alkavat viikolla 34 ja 35! Kaikki ryhmät jatkuvat normaalisti kuten viime vuonna. Ota yhteyttä puhelimitse 06-3177020 tiedusteluja ja ilmoittautumisia varten.

Seuraavissa fysiokimpparyhmissä on vielä tilaa:

Maanantaisin 19.00 Miestenryhmä / Heikki Autio

Tiistaisin 17.35 Lotta Karlsson

Torstaisin 17.30 Pullukkajumppa / Jenni Kaunismäki

Pullukkajumppa on uusi jumpparyhmä joka on tarkoitettu sinulle jolle kuntosalin kynnys on liian korkealla. Tule mukaan meidän muiden samanlaisten kanssa kohentamaan kuntoasi! Pienryhmän ansiosta ryhmä saa hyvin henkilökohtaista ohjausta! Lisätietoa ja ilmoittautumiset puhelimitse 06 - 317 7020 tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi! 

Hinta 10€/kerta. Fysiokimpan voi maksaa Smartum ja TYKY kuntoseteleillä!
Ilmoittautumiset ryhmiin puh. (06) 317 7020!

Ryhmä 60 min. 100€

Onko sinulla kysymyksiä liittyen fysiokimppaan? Ota yhteyttä puhelimitse 06 - 317 7020 tai sähköpostitse eurofysio@eurofysio.fi! 

anilogo